kondi - 2006 november - 1 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2016
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Vaspunepa @ Vida Fitness Center

©   Haszprus   |   barátok kondi

Gyúrjunk, vazze - van ugye egy ilyen nevű kategória itt a blogon, de eddig relatíve viccként volt értelmezve, mostantól ez változni látszik.

Ez a harmadik félév amiben vettem bérletet a Schönherz konditermébe, azonban az a hely szűkös, kevés a gép, és gyakorlatilag állandóan tele van. Ezért is jártam nyáron éjfél körül, ami viszont így suliidőben nem megoldható. Pár hete Istvánnal megbeszéltem, hogy egyszer majd felkeresem vele a Vida Fitness Centert (SEO, bocsi ), elsősorban azért, hogy megtudjam, miként is kéne szakszerűen pumpálni a vasat, mert mint Arnold Schwarzenegger mondta (állítólag ):

A titok nem abban rejlik, hogy valahogy fel kell emelni a súlyt, mint inkább abban, hogy a súlyt lehetőleg minél inkább az edzeni kívánt izmok elszigetelt erejével kell mozgatni!

Aki volt már konditeremben, maga is tudhatja, hogy egy súlyt vagy gépet ezer féle módon mozgásra lehet bírni, nem árt tehát az útmutatás. A helyről röviden annyit, hogy 1300 négyzetméter, saját állításuk szerint Buda legnagyobb terme, és nem épp olcsó, úgyhogy először nem szándékoztam huzamosabban maradni, de olyan q yol éreztem magam, hogy a harmadik alkalommal már napijegy helyett egy bérletet vettem, amit azóta is örömmel használok - életem konditermezéseinek kb. már a negyede az utolsó fél hónapra koncentrálódik

István egyébként heti négy alkalmas edzéstervet követ szigorúan, amiben minden alkalommal egész más izomcsoportok vannak terítéken. Ez a dolog bár jó, de nekem nem teljesen fekszik, mert egész egyszerűen marad még bennem energia egy-egy edzés után, úgyhogy elkezdtem beválogatni néhány gyakorlatot a kettővel odébb lévő napokból is. Hogy ez jó-e avagy rossz, arról megoszlanak a vélemények, mert ugye lehet hogy így a túlterhelés által elégetem az izmokat. Szvsz ez a veszély nem fenyeget, nem hiszek benne, hogy valóban egy hét pihenés kellene az izomcsoportoknak. Meglátjuk pár hónap múlva