szánalmas - 2011 - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

És?

©   Haszprus   |   life

Tegnap indulás után eszembe jutott, hogy nincs nálam rágó, bementem hát a MOL kútra, letettem egy rágót a pultra, csak ez lesz - mondtam, és kivettem a kis kötegemet a zsebemből ami kártyák és pénzek kombinációja, előkerestem a bankkártyámat és odanyújtottam.

Pultos csaj neheztelően rám néz, majd utalásképpen ennyit odavet: Már beütöttem hogy készpénz lesz.

Lemerevedek egy másodpercre, nézek rá, köpni-nyelni nem tudok, majd megkérdezem:
- És?

Csaj: Most tényleg egy rágót kártyával akarsz kifizetni?

Szisszegtem egyet, otthagytam a csajt faképnél, és megvettem a rágót a másik kúton.

Nekem MI KÖZÖM van ahhoz a tényhez, hogy ő mit hitt?! Különösképpen ezt ilyen stílusban tálalva. Talán esetleg: Ne haragudj, beütöttem hogy készpénz lesz, tudnál esetleg készpénzzel fizetni?

Nehogymár ő mondja meg hogy mivel fizetek (nem biztos, hogy fel akarom váltani a 20 ezresemet egy rágóért, vagy pl. kiszámolva van nálam másvalamire, akármi. Közöd?!)

Haszprus

BKV / közter a k..edves

©   Haszprus   |   bkv life

Van bérletem, 9800 Ft-ért vettem, de megvágtak a bkv-n hogy nem volt bérletigazolványom. 12000 Ft-ra, akármennyit szövegeltem hogy az enyém és mai a dátum és most vettem. Hát a kedves mamátok. Amúgy tudom hogy ez a szabály hogy kellene bérletigazolvány de még soha egyetlen ellenőr se kérte számon rajtam, meg se említették hogy kéne. Ez egy közterületis volt. Nem írtam alá, de átadtam a személyimet. Utólag hülyeség volt, szerintem nem kutathatta volna át a zsebemet vagy bármi, semmit se tehetett volna. Csak nem tudtam h ennyibe fog fájni. De mindjárt csináltatok bérletigazolványt és megyek az akácfába, megpróbálom kidumálni. Ha nem sikerül, akkor 2000 Ft-ot kell fizetnem, merthogy van érvényes cuccom. Illetve remélem a bérletigazolványom ma már érvényes lesz. Nemtom annak hogy megy a kiállítása, sose csináltattam, mert minek, sehol se kérik, és nagy, meg plusz egy vacak amit cipeljek.

Ps lehet mondani h én voltam a hülye. Szerintem nem kellett volna megvágjon, és ezt neki is kifejtettem elég részletesen.

Haszprus

BKV-s matek

©   Haszprus   |   bkv l0lzor life szánalmas

30 napos BKV bérletet akartam venni mai (feb28) kezdődátummal.

Emberünk teker egyet a pecsétjén, és rányomja:

Február 28 - március 27.

Igazából számítottam a dologra, ezért rávezetően megkérdeztem tőle:
- Biztos, hogy 30 nap van a két dátum között?
- Igen.
- Akkor köszönöm, mégse kérek…

Ugye értitek, hogy amennyiben február 28-ig nem jött rá, hogy február csak 28 napos, akkor az elmúlt teljes egy hónapon keresztül 28 napos bérletet árult a faszi?