instant - 2024 - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Barcelona 2024 day 1 péntek

©   Haszprus   |   barátok barcelona első fejlesztés instant külföld olvasnivaló remarkable történelem túra

Day 1 - reptér, taxi, megérkezés

Gondolkodtam hogy bemenjek a MasterCard lounge-ba de úgy tűnik sima gold kártyát már adnak minden hajléktalannak, ez látszik is, Golddal 4000 Ft a belépő. Gondolkodtam, hogy mi legyen, bebasszak mielőtt felszállok a gépre, vagy mi. Végül az image uploader fejlesztése mellett döntöttem a friss levegőn - a dohányzó szekcióban, úgyhogy a levegő az inkább valami más volt. Örültem hogy hoztam magammal kardigánt és mellényt mert kb szétfagytam volna. Viszont haladt az image upload. Négy verziót készít a feltölöttt képekből (orig, big, medium, small). Egyelőre bejegyzésekhez múködik, de még nincs kellően összeintegrálva, utána a user avatarok jönnek, aztán ha marad energiám, akkor a kommentek.

Előtte levő napon kicserlétettem a telóm (S20) akksiját, meg vittem mobiltöltőt is, 95%-on voltam a fejlesztés befejezésekor, megnyugtató. Ha teló van, minden van.

Azt hittem a gépen fogok laptopozni vagy remarkable-özni de valszeg instant sleepbe kerültem.

Reptér előtt kicsit majréztam hogy minden oké lesz-e. A gépet 1,5 órával későbbre tolták de a fejlesztés teljesen jó elfoglaltságnak bizonyult.

Barcelonában nem éreztem a chi-t tömegközlekedéshez úgyhogy a reptéren fogtak nekem gyorsan egy taxit. Kb 35-40 EUR volt.

Pásszal benéztünk a mekibe, az első kört én fizettem, kb. 20 EUR volt.

Barcelona gyönyörű, imádom az utcáit, nagyon szép építészetileg az egész. Utoljára asszem 2019-ben voltam itt. (.)