Haszprus

Webisztán

©   Haszprus   |   fotózás net

És az megvolt hogy a webisztán (ami az Index kettőpontnullaügyi megmondó-, híradó- és pletykablogja) az indafotót (az index néhány napja indult képmegosztó szolgáltatását, kb. magyar flickr) az én képeimmel népszerűsíti?

(Igen, a felső bringás fotót ti még nem is láttátok itt a blogon, mert a skandináv sorozatom még nem tart dániánál. A másik meg a csóványosi túran készült, februárban.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Amikor az indafotó indult, bespameltem az indafotós url-emet a kommentjeikhez. Aztán megtetszettek nekik a képeim és így döntöttek. Én is csak most vettem észre.

Errol jut eszembe, indultal iden is a fotozz.hu s Lumix palyazaton?

nikicske nem, nem is hallottam róla időben. Valamikor a nevezések lezárása után vetődtem el a site-jukra.. pedig mondjuk lett volna kép, amivel nevezhettem volna, de amúgy ahogy évek óta nézem, nem igazán tudom mi az, ami alapján itt nyerik a díjakat. Nem igazán a szép fotók nyernek, vmi más alapján ítélik meg őket, de passzolom h mi alapján (rokonság ).


Idézném a CC 2.5 licensz összefoglaló ismertetőjének egy részletét:
Nevezd meg! A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
Ez értelmezésem szerint azt jelenti, hogy ha kérem, akkor ki kéne mellé tenni azt hogy Haszprus überblog

Vajon tévednék? Vajon mibe kerülne ezt megtennie a Webisztánnak?

Haszprus Mi linkeltünk a cserkész dzsembori honlapra (bal felső header imagemap), live tudosítottunk Londonból, cserébe egy szaros linket nem voltak képesek adni az oldalukról. Nem szabad őket számonkérni, ez van.

Hátöö igazából nem teljesen ugyanaz a helyzet

Haszprus Nem ugyanaz, de nekünk az is rosszul esett.

Egyébként az is lehet, hogy nem a te képeid vannak kinn, hanem csak egy printscreen róluk. És akkor az már egész más ugye.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...