tv - 2008 - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Hirtelenfelindult poszt, mert Mf unalmában beleolvasott egy villamoson utazó néni válla fölött a sztármagazinjába (fujjnemszabad), és két egymást követő oldalon két olyan személlyel találkozott, mint XY, a Fábry Show-ban bemutatott vécésnéni (sic!), illetve YX, az M1 Telesportjának az egyik műsorvezetőnője (aki terhes, ez a hír). A mi sztárjaink, kéremszépen....

A kommentek között pedig olvashattok egy kezdeményezést a női pólus kiegyensúlyozására itt a blogon.

The GuNN

Popdaráló

©   The GuNN   |   l0lzor life tv

Az milyen, hogy tegnap bekapcsolom a tv-t, megy a Popdaráló és egyszer csak látom benne az egyik barátomat versenyzőként? Majdnem kiestem a fotelből, annyira meglepődtem. Néztem egy darabig, de elég hamar kiesett, gondoltam akkor is frankó, hogy így mert szerepelni. Erre ma dumálunk, mondom neki, hogy láttam tegnap, grat meg minden akkoris ha nem jutott valami messzire. Erre mondja ő, hogy Hagyjad már, a múlt hetit kellett volna látnod! Mér, abba is szerepeltél? Ja, azt meg is nyertem. Erre nézem a popdaralo.hu -n, hogy a múlt héten megnyerte a fődíjat és elvitt 3 milliót. Lol?

Balage

Matt Damon visszavág

©   Balage   |   film tv

Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz tőlem, mert egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek ezt a gyöngyszemet. A történet pedig úgy szól, hogy Jimmy Kimmelnek van egy beszélgetős műsora az egyik nagy amerikai csatornán és előszeretettel idegesíti Matt Damont azzal a dumával, hogy Apologies to Matt Damon, but we ran out of time... – Azaz bocsi Matt Damonnak, de kifutottunk az időből… Egyszer azonban végre bejutott a stúdióban, ahol szépen felkonferálták, meséltek róla ezt-azt, majd mielőtt megszólalt volna ugyanezzel a dumával zárta le a műsort, így Matt hoppon maradt. Azonban ez már sok volt neki is, így vörös fejjel hisztizve és káromkodva rohant ki a stúdióból.