fáradtság - 2003 szeptember - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
10 órányi BME nem jó. Napi 4 óra alvás nem jó. Ez utóbbit bepótlom a BME-n, pl. analízist úgy ahogy van átaludtam. Mint ahogy az előző néhány analízist is. A többi órán is nehezen megy az ébren maradás, de az analízis az első óra, és olyankor még nincs bennem kávé. Egyébként BME-n kezdtem kávézni, előtte max 10 csészével ittam életemben. Nem jó.

Jelentkeztem BME-s keretek között valami angol előadásokra, amit a Westel, Nokia meg Microsoft tart. 15-en mehetnek, az első 15 jelentkező. Kiváncsi vagyok, benne leszek-e. Mondjuk nem baj ha nem, mert az előadások miatt 10+10+4 órát kéne kihagynom, ami azért elég durva. Viszont kircsi lenne a Microsoft székházába menni, meg ilyenek. Talán adnának ingyen szoftvert. Nokiánál ingyen telót. Westelnél ingyen előfizut. Valaki ébresszen fel
Haszprus

A minap éjjel 2-kor feküdtem

©   Haszprus   |   bme fáradtság fejlesztés
A minap éjjel 2-kor feküdtem, mert a blogot hegesztettem, és 5.45-kor keltem, mert kint lakom a világ végén és a suliba be kell jutni valahogy 8.15-re. Mondjuk most nem is rossz a helyzet, a bme-re járok, szerencsére ajtótól ajtóig kb. 1 óra az út. Bizonyos órákra hamarabb be tudnék jutni, mert közelebb van a buszhoz az adott épület, azonban ezzel nem tudok élni, mivel egyelőre tele van a terem. Lsd. analízis előadás. Kétszer lenne reggel az I épületben (amit XTR-rel együtt istenítünk) órám, 8.15-ös kezdettel. Oda bejutnék percre pontosan a 7.45-ös busszal. Bár talán a csúcsforgalom miatt esetleg késnék 1-2 percet. De az még beleférne. Viszont csak állóhely jutna, így negyed órával előbb vagyok kénytelen ott lenni. Nagyon problémás dolgok ezek, szeretnék már végre 5 percre levő suliba járni.

Tavaly a GDF-et látogattam eleinte szorgosan, majd kevésbé szorgosan (amikor már nagyon úgy nézett ki, hogy a BMF összejön, akkor nem igazán izgatott már a GDF - az más kérdés hogy BMF helyett BME lett, de ez csak duplapluszjó*). Namost annak az egyik intézményébe 2 óra volt az út oda, 2 óra vissza, 20-30 perc egy olyan buszon amire jobb esetben fel lehet férni az ajtóhoz tapadva, rosszabb esetben nem. Igazán fincsi volt, örültem is rendesen. Többször is tiszta olaj meg egyéb folt lettem a BKV-s buszok tisztasága miatt. BKV rulez, több szempontból is, de ezt majd máskor fejtem ki. Célom, hogy ne írjak egyszerre túl sokat, de ezt nehéz megvalósítani

* A duplapluszjó dologról annyit, hogy van akinek ez mond vmit, van akinek nem. Ez egy 1984 c. filmben hangzott el, XTR blogjában bővebben olvashattok róla némi kommentet. Szerintem ratyigagyi film volt, baromi unalmas, meaningless, stb., bár lehet, hogy csak azért, mert már ismertem valami hasonló tartalmú dolgot irodalom óráról. Ezen felül a 'duplapluszjó' szó szerintem röhelyes, akárcsak a film.

Most egyelőre nem merek többet írni.