fáradtság - 2003 november - 29 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Most úgy gondolom hogy ellépek aludni. Reggel…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Most úgy gondolom hogy ellépek aludni. Reggel prog alapjai ZH, ahova lényegét tekintve az érdekesség kedvéért benézek Ha fel bírok kelni. Mert pl. ma [=tegnap] már megint nem bírtam...

Gyúrnom kell majd nagyon a pótZH-kra.

Ja és nem vagyok álmos ami nem sok jót jelent...
Haszprus

Haszprus uratok mai napi kalandjairól…

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság life
Haszprus uratok mai napi kalandjairól olvashattok eme blogbejegyzésben.

Uratok éjjeli fekvés után reggel kissé nehezen tért magához, a Tétény buszt így lekéste, de nem volt reggel dugó ezért beért analízisre órakezdés előtt. Analízist félig átaludta a reggeli capuccino ellenére, de a Digitális technikát nem, bár az egyre unalmasabbá válik, és a főelőadó azt hiszem teljesen elvesztette a kezdeti tiszteletünket, erre az órán tapasztalható igen magas zajszintből következtetek. A tanárt már alig hallani néha tőle...

Ez a két órám volt ma. Lett volna még 15.00-kor egy analízis fakultáció, de a franc se marad ott, nekem semmi dolgom 12.00-től 15.00-ig, hacsak nem az hogy megebédelek. Bizony megebédeltem, a Burger Kingre esett a mai választásom, immáron harmadszor. Eltökélt szándékom hogy végigegyem a Burger King étlapját Rendeltem egy New York Burger menüt, 639 Ft-ért, kérdezték hogy akarok-e nagy kólát meg krumplit, mondtam hogy ja, erre kiderült hogy ingyé van ha van diákigazolványom. Rulez.

Vettem aztán egy Parker tollbetétet meg egy másik tollat, mert megtehetem hogy két tollam legyen egy helyett. Eltökélt szándékom hogy veszek mostanság egy tolltartót is, mert egynél [ill. 1 főtoll + 2 backup tollnál] több tollal járok e hét hétfő óta.

Beugrottam a budai Skála mellett nemrég megnyílt felújított vásárcsarnokba, hogy lecsekkoljam milyen. Nos.. Kissé büdös van bent, ahogy az egy piachoz illik, és a legfelső szinten cigányasszonyok kínálják portékájukat miniatűr standokba rendeződve, azok előtt üldögélve, néhol egymással szemben, így aztán köztük átpaszírozni magamat már némileg kellemetlenné is válhat, merthogy helyben szerintem igen erős hiány van. Elég fura egyébként egy lowend, de mégiscsak pláza jellegű épületben ilyen alsó kategóriás eladónépséget találni a máshol megszokott plázacicák helyett. Persze aki inkább a piachoz van szokva annak lehet hogy bejön ez.
Haszprus

Hétfő. Kb. 2,5 órát aludtam, de nem volt végó…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Hétfő. Kb. 2,5 órát aludtam, de nem volt végülis gáz. Reggel dobtam egy jó adag kávét. Számítógép laboron jeleztem a tanárnak, hogy lényegében ott tartok hogy már kérdezni se tudok, annyira nem vágom Analízis jó volt, kapizsgálom a dolgokat. Utána rohantunk Digitális technika házit beadni, és elfilozofálgattunk, hogy mi lenne ha egyszerűen lenyúlnánk a folyosóra kirakott ~400 darab házi feladatot... Fizika kevésbé volt jó, aztán lett volna még egy angolom meg egy fakultatív analízis gyakorló a csütörtöki zh-ra, de ezeket inkább kihagytam és jöttem haza. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy minél több tárgyat hagyok el - ofkorsz a fakultatívak közül - annál nagyobb valószínűséggel veszek elő itthon valamilyen tanulmányi anyagot, és tanulok.

Holnap tanítási szünet, ezt még nem tudom mire kellene kihasználnom. Több variáció is van, ezek közül a leghasznosabb lenne, ha tanulnék.
Haszprus

Picit későre jár, ezért elmegyek szunyókálni…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Picit későre jár, ezért elmegyek szunyókálni. Hihetetlen, de ma sem lesz meg a 8 órás alvás. Minden esetre nagyjából kész lettem a digit házi megoldásával, már csak le kell tisztázni. Igaz, az is lesz még legalább egy újabb óra

Ezen a héten analízis ZH lesz. Nemtom megírjam-e, mivel nem vagyok köteles, ti. akkreditálták nekem ezt a tárgyat. Viszont azért érdekelne, hogy mennyire vágom, meg hát nem is ártana megtanulni majd az analízis 2 miatt. Egy a gáz. Ha most erre készülök, akkor nem tudok annyit készülni a digit zh-ra és a bsz pótzh-ra, mint úgy egyébként. Meg persze a többi ZH-ra se. Dilemma.
Haszprus

A 8 óra alvás projekttel megint mi lesz? Azt…

©   Haszprus   |   fáradtság fejlesztés
A 8 óra alvás projekttel megint mi lesz? Azt hiszem, célszerű lenne áttérni 6 óra alvás projektre, az valahogy elérhetőbb cél, bár 90%-ban nem valósul meg az se. Még ébren leszek minimum fél órát. Ma elkezdtem ismerkedni a BSZ könyvvel belülről. Csütörtökön ZH. Durva dolgok vannak. Mindeközben egyre több regisztrált olvasója van a blogomnak. Bizonyára ez attól lehet, hogy atomkirály vagyok.

Uralkodom Önök felett.

Ha Ön regisztrált felhasználó, használja a blog interaktív dógait, mint pl. hozzászólási lehetőség, szavazási lehetőség, testreszabás. Ha Ön nem regisztrált felhasználó, itt az ideje hogy jobb belátásra térjen. A regisztráció a jobb oldalon, fenn található.
Haszprus

Aludtam kb. 16 órát. Ezt döntsétek meg! Igaz…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Aludtam kb. 16 órát. Ezt döntsétek meg! Igaz, elég nagy szaggatásokkal, mert kb. 16.30 körül elaludtam, 24.00-kor felébredtem de megpróbáltam visszaaludni, aztán onnantól reggel 8-ig aludtam de sokszor felébredtem közben. Viszont tökjó volt

Jövő héten két zh úgyhogy tanulnom kéne most hétvégén. Mikroökonómia + Bevezetés a számításelméletbe.