fáradtság - 2004 augusztus - 18 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Éjszakai élet, átállási nehézségek

©   Haszprus   |   fáradtság film life
Most nem feküdtem le, hanem megnéztem a Ponyvaregényt. Tegnap valami 19:xx-kor keltem, úgyhogy azt hiszem, megpróbálok ma estig fennmaradni. Ha legalább 20-ig sikerül, akkor már jó úton vagyok az átállás felé. Ehhez mindenek előtt kávéra lesz szükségem.

Azt hiszem, olvasóim között igen kis számban akadhatnak olyanok, akik nyáron teljesen éjszakai életre állnak át, ígyhát el kell mondjam, hogy egy átéjszakázott nyár után akár 2 hetet is igénybevehet, amíg az ember képes visszaállni a normál kerékvágásba. Ez úgy zajlik, hogy nappal suli, és délután hazaérkezés után bealvás, este vagy éjjel 1-kor felébredés, stb, és össze-vissza változik hogy mikor kel, mikor fekszik, vagy hogy egyáltalán alszik-e valamely napon.

Szerencsére én most nem az egész nyaramat éjszakáztam át, és már jónéhány éve tapasztalom, hogy mik az átállás nehézségei. Ha szerencsém van, akkor nem fogok 2 hétig nyüglődni vele, de ha mégis, még mindig csak 13-án van az első tanítási napom. Az pedig 1 nap híján még két hét.
Haszprus

Kelés este nyolckor

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Nem vok fáradt, de megpróbálok slp módba kerülni. Suli kezdetéig valahogy le kéne szokni arról hogy 20 körül kelek fel. 14-kor szól az ébresztőm. Igaz, tegnap is szólt, de valójában nem is emlékszem rá…
Haszprus

Hulla vok, inkább lemondom a délutáni…

©   Haszprus   |   fáradtság
Hulla vok, inkább lemondom a délutáni programomat [jobban mondva 1xűen nem megyek el noha bejelentkeztem] és visszatérek slp módba.

Update 15:48: Azt hiszem, csapdába estem. Ideültem a gép elé. Ebből már nehezen lesz alvás, hogy is lehettem ilyen naív
Haszprus

Az éjjeli lét oka

©   Haszprus   |   fáradtság
Legszívesebben ágyba zuhannék fogmosás nélkül, de azt azért mégsem engedhetem meg magamnak. Így aztán itt maradok a monitor előtt Na jó legalábbis így szokott menni.