fáradtság - 2005 március - 4 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Elektro

©   Haszprus   |   bme fáradtság
Szóval van itt nekünk egy Elektronika nevű tárgyunk. Ez két részből áll. Az különbözteti meg őket, hogy az egyik része baromi érdekes, gyártási technológiák meg mindenféle, a csávó szombaton pl. elmondta a fényképezőgépek CCD-jének működési elvét, amit eléggé tudtam értékelni, ma meg a tanárnő mutogatott pl. Intel gyárat meg ilyesmi. A másik része pedig fizika, nem kommentálnám.

Az opre jegyzetemet szerencsére leadta valaki a portán, thx.

Sunshine, happyness.

Az szglab4 probléma nemcsak engem érint, egyik laborkolléga ma újságolta hogy tegnap a szobatársai felbontották a csapatukat, és majd jövőre újra próbálkoznak

Update 19:06: aludtam 3 órát.

Picsábaaa, benn hagytam az opre jegyzetemet a padban (tudtam h ez egyszer be fog következni vmelyik jegyzetemmel). Reggel irány a porta és a terem, remélem senki sem ejtette tuszul az én dváágaszáágomat.

Más. Ma kipróbáltam egy másik algel gyakot azon okból kifolyólag, hogy ahova alapból járok, ott gondolkodni kell aztán körbemegy és megkérdezi mire jutottá. Ez teljesen jó olyankor, ha az ember vág mindent, de akkor szerintem otthon is elgondolkodhat a dolgokon, főleg hogy hátul van megoldókulcs. Na. Az új gyakon hátulról beszólt az egyik feladatnál egy srác, ránézésre lehet hogy sokkeresztes már az alábbi szöveggel:

Srác hátulról: Az összes csé tanszékes tárgy ilyen… hogy vagy van az embernek ötlete vagy agyalhat a feladaton 45 percet hogy jusson valamire…

Gyakvez, azt se tudja mit mondjon hirtelen: hmm mintha némi negatív felhangot éreznék ebben…

Srác lehet hogy most intézte el magának a következő keresztjét

Más. Voltam benn szaron (17-től 19-ig), ie220-ban. Sötétség, kivetítés, jegyzetelés nem szükséges, naná hogy átaludtam a kétharmadát.

Más. Már depón is elaludtam egyébként (10-től 12-ig), de olyan szinten, hogy a végén a tapsra ébredtem, vetítés után szintén félhomály volt, körülöttem nem ült senki, hirtelen azt se tudtam hol vagyok De télleg, ilyen se volt még.

Nagyon durván fáradt vagyok mostanság, reggelente bedagadt szemekkel ébredek, pedig egyáltalán nem éjszakázom (magamhoz mérten). (Ami annyit tesz, hogy 24 és 02 között fekszem, 6:50-kor kelek, és kb. minden délután elalszom itthon.) Nem feküdhetek korábban, mert a késői órákban szoktam tanulni. Na majd ebben a témakörben is próbálok gyúrni valamit. Kezdetként ma lefekszem 23:30 és 23:59 között, megígérem.

Más. Megkaptuk a depó első könyvet. Lapozhatatlan kötésmargómentes szar. Tépjem szét hogy el tudjam olvasni bazz?

Haszprus

McDonald is back

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság
Voltam mekiben Imoval. Rossz volt. Siettünk és nem is ízlett.

Most először eljöttem Depo előadásról. Egyrészt elaludtam rajta, másrészt ez is rossz volt. Kb. feleannyian voltunk, mint szombaton. Vicces. Vagy inkább nem.

A nyomorult depo jegyzetet csak tizesével összetársulva lehet átvenni. Gáz.

Algel ma a ch max-ban volt (asszem eddig semmilyen előadásunk nem volt ott tartva, csak zh-k), hátranéztem a székek sorszámozására, 540 férőhely bázel, nem gyenge. Pedig amikor beléptünk a terembe, tök picinek tűnt. Amikor zh-t írunk ott, valahogy nagyobbnak érződik. Furcsa.

Halálosan fáradt vagyok, akár el is aludhatnék.

Update 21:20: el is aludtam jól, nemrég keltem. Amúgy kurva szarul aludtam.
Haszprus

Kifáradtam

©   Haszprus   |   fáradtság
Azt hiszem kicsit kifáradtam. Pénteken 10-re mentem suliba, de alig bírtam felkelni. Késtem is. Odabent pusztán 90 percet kellett eltöltsek, de majdnem elaludtam. Hazaérvén délután aludtam kb. 5 órát. Éjjel 2-től ismét aludtam, 12-ig, amikor is két órán át csörgött az ébresztő, végül feladtam, lenyomtam. Aludtam 16:20-ig, kb.