» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


11 megfelelő bejegyzés.
Kénytelen vagyok leblogolni azt a paranormális tényt, hogy ma nem voltam mekiben és pizzát se rendeltem. Ettem viszont 3 virslit meg 3 lágytojást. És baromira ízlett.

Megosztom veletek azt is, hogy mint köztudott, kicsit keveset alszom. De rajta vagyok hogy pótoljam. Például ma 15 körül bealudtam a wc-n (ülve).

18 és 21 között viszont újra alváshoz folyamodtam, de kivételesen ágyban! Ez is nagyon jó volt.

Kidőltem valamikor estefelé és ott is maradtam. Most meg 4-kor felébredtem. Hát igen, nem bírja a szervezetem a túlalvást és felébreszt egy álom-megszakításon keresztül

Utána megnéztem a tükörben az orromon levő hatalmas pattanást, de kiderült hogy azt csak álmodtam

8-tól Prog ZH. Amúgy meg 19.30-ig tartanak ma az óráim. Sukz, ntom mi lesz, lehet inkább haza kéne jönnöm bsz-ezni holnapi ZH2-re.

Tegnapi össz energiabevitelem egy McRoyal menü volt, és most éhes vok. [Azér van megin több McRoyal menü az étlapon, mer mostanság nincs itthon készkaja, vesződni kellene vele, de utóbbi időben nem viszek szendót suliba se, és tök éhesen jövök haza, ergo nincs kedvem főzőcskézni. Főleg mer elvileg időm sincs rá. Az más kérdés hogy így sem azzal töltöm az időt, amivel kéne.]» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.