life - 2004 augusztus - 15 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Éjszakai élet, átállási nehézségek

©   Haszprus   |   fáradtság film life
Most nem feküdtem le, hanem megnéztem a Ponyvaregényt. Tegnap valami 19:xx-kor keltem, úgyhogy azt hiszem, megpróbálok ma estig fennmaradni. Ha legalább 20-ig sikerül, akkor már jó úton vagyok az átállás felé. Ehhez mindenek előtt kávéra lesz szükségem.

Azt hiszem, olvasóim között igen kis számban akadhatnak olyanok, akik nyáron teljesen éjszakai életre állnak át, ígyhát el kell mondjam, hogy egy átéjszakázott nyár után akár 2 hetet is igénybevehet, amíg az ember képes visszaállni a normál kerékvágásba. Ez úgy zajlik, hogy nappal suli, és délután hazaérkezés után bealvás, este vagy éjjel 1-kor felébredés, stb, és össze-vissza változik hogy mikor kel, mikor fekszik, vagy hogy egyáltalán alszik-e valamely napon.

Szerencsére én most nem az egész nyaramat éjszakáztam át, és már jónéhány éve tapasztalom, hogy mik az átállás nehézségei. Ha szerencsém van, akkor nem fogok 2 hétig nyüglődni vele, de ha mégis, még mindig csak 13-án van az első tanítási napom. Az pedig 1 nap híján még két hét.
Haszprus

Fórumos eszmefuttatás a rasszizmusról

©   Haszprus   |   film life
OMFG LOLZ0R!!!!!!!1111!!!1 IMDB-n nézegetem Garfield - The Movie fórumot, és ilyet látok:
[by - setht_1] Anyone notice that Garfield has black stripes, but his owner is white? Makes you think.
[by - The_Evil_Penguin] And that's racist.....how?
[by - setht_1] The stripes are black, the owner of the cat is white. It doesn't take a genius to see the implications.
[by - TedLikesRocks] Dude, I get it so much. I was thinking the same thing with Superman, I mean...it's a white guy with black hair. And he's probably only afraid of kryptonite for one logical reason...it begins with a k. Add three doses and that's some deadly sh*t for Superman. And the big S on his shirt OBVIOUSLY stands for slavery. And if they make another movie, they probably won't let Christopher Reeve be Superman, so they're friggin' racist against cripples, too. Man, what is wrong with the world?
szakadtam a röhögéstől
Haszprus

Ez a nyár lapos volt

©   Haszprus   |   barátok buli life történelem túra
Amit az idei nyárból hiányolok, hogy nem voltunk egyszer se strandon, és diszkó is alig jutott. Nagyjából a mai-holnapi vagy valami hasonló dátumra be volt prognosztizálva egy újabb tisza-tói buli, de abból a körülmények miatt feltehetően nem lesz semmi. Át akartunk volna ugrani onnan a hajdúszoboszlói aquaparkba is.

Jövő nyáron keményebb partiszervezés kell

Update 03:45: az a baj hogy ahogy egyre idősebbek leszünk, egyre többen és egyre többet dolgoznak nyáron, ez kellemesen megnehezíti egy többnapos esemény összehozhatóságát.

Haszprus

Fodrász a Móriczon

©   Haszprus   |   buli life
Happyness folytatódik, az örömmámor oka az, hogy elmentem a Móriczra fodrászhoz, és tökéletes megelégedéssel tértem haza, leszámítva azt az apróságot, hogy rövidebb lett a hajam mint kéne, de tökmindegy, majd legközelebb nem 3 mm-re kérem oldalt. Egyébként a régi fodrászt amikor otthagytam, direkt megkérdeztem, hogy hány mm-re kell kérjem oldalt, hogy ilyen legyen, ő azt mondta, hogy 3. Úgy látszik, 3 mm az nem mindenhol 3 mm.

A tarifa 1100 + jatt.

Hazafelé vettem 2*2 liter kólát, 4 túrórudit, 4 danone joghurtot, hogy biztosítsam a happyness fennmaradását az elkövetkezendő néhány napra.

Ha minden jól megy, akkor FEARnetet sikerült rábeszéljem, hogy a ZP helyett látogassák [látogassuk] már meg egyszer az e-klubot is, mert ők még nem voltak, azt hiszik hogy az valami verekedős hely csupa kopasszal Remélem megtérítem őket, bár a ZP egy kicsit kényelmesebb közelségben van.
Haszprus

A mai célpont: ZP (+quake részegen)

©   Haszprus   |   buli fotózás life
Most tűnik fel, hogy quake 3-ban xaero mediumon tök randomban generálja hogy hova céloz a raillel. De gáz.

Update 00:36: Amúgy a mai főtárget: zp. Résztvevők: Balage, Fearnet, ZaK

Sajnos állítólag a zp-be nem lehet bemenni fényképezővel.
Haszprus

Pezsgő veszélyek

©   Haszprus   |   buli life
Bazzeg már akkor kilőtte a pezsgő a tetejét amikor még el se kezdtem lecsavarni, sőt, még a fém lefogót is csak meglazítottam… Ezt sose csináljátok szabad kézzel. (Én sem úgy csináltam thank god
Haszprus

Quake 3 power

©   Haszprus   |   élelmezés life
Quake 3 powerkedik mostanság, én meg hamarosan lefexem. Csináltam 1-2 órája 3 tojást meg egy tányérra szétterített bacont, fincsi vót, de vagy fél órám ráment a burkolással együtt. Ja és toltam kakaót is, de nem találtam meg a cukrot úgyhogy kockacukrot voltam kénytelen használni, persze az adag nem lett megfelelő.

Update 03:11: slp. remélem úgy ébredek, hogy lesz ftp hozzáférésem.

Haszprus

Már most tiszta para vagyok a szeptemberi…

©   Haszprus   |   barátok bme buli life túra
Már most tiszta para vagyok a szeptemberi sulikezdéstől és a hátralevő saccperkábé öt(-tíz évtől amit még le kell ott húzni… Faxkivan de téleg.

Azt hiszem, szeretném az egész életemet táborokban meg külföldi utakon tölteni, bulizva, punnyadva, turistáskodva. És kéne egy jó fényképező is.

Update 01:50: ide kapcsolódóan egy hivatali patkányok (office space - 1999) idézet:

(Peter Gibbons) Lawrence, te mit tennél ha lenne 1 millió dollárod?
(Lawrence) Megmondom én mit tennék, haver: Két csajt egyszerre, haver.
(Peter Gibbons) Ennyi? Ha lenne 1 millió dollárod... két csajjal lennél egyszerre? Ennyi?
(Lawrence) Jóhogy. Mindig is erre vágytam, haver. Ha milliomos lennék, még össze is jönne... mer' a csajok a pénzes palikra hajtanak.
(Peter Gibbons) Nem minden csaj ilyen.
(Lawrence) De aki velem összejönne egy hármasra, az biztos.
(Peter Gibbons) Jó gondolat.
(Lawrence) Na és te? Te mit csinálnál?
(Peter Gibbons) Azon kívül hogy két csajt egyszerre?
(Lawrence) Na persze.
(Peter Gibbons) Semmit.
(Lawrence) Semmit?
(Peter Gibbons) Pihennék. Csak ülnék a fenekemen egész nap. Semmit se csinálnék.
(Lawrence) A semmittevéshez nem kell 1 millió dollár.