iwiw - 2007 - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Retard Nation

©   Haszprus   |   hwsw iwiw szánalmas

Igen, azért lett egyszercsak user id-je (l_uid), mert regisztrálta magát. Miután a guglival eljutott a blogra a myvip regisztráció keresőszavakkal. Rengeteg ilyen van.

Mindeközben az általa talált oldalon (ahol ő regisztrálta magát) a következő üzenet olvasható:

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Végül pedig:

Doctor: Don't worry scrot. There are plenty of 'tards out there living really kick ass lives. My first wife was 'tarded. She's a pilot now.
(Idiocracy)
Haszprus

iWIW biztonsági fejlesztések / auto login

©   Haszprus   |   fejlesztés hwsw iwiw
Május 16-tól számos, a rendszer biztonságát javító fejlesztést aktiválni fogunk.
1. megszűnik az automatikus bejelentkezés funkció
[...]

A legközelebbi biztonsági fejlesztés keretein belül meg az egész iwiw megszűnik gondolom.

De most ez mér jó baszki, aki nyilvánosan hozzáférhető számítógépen becsekkolja az automatikus bejelentkezést, az haljon meg, a többieknek viszont rém kellemetlen. Komolyan ez a legnagyobb rémálom amit el tudok képzelni, hogy egy oldalon állandóan be kell jelentkezni.

Update 13:36: megoldás a problémára: adriankoooo iwiw autologin scriptje (seo: iwiw automatikus bejelentkezés, iwiw auto login, iwiw autologin greasemonkey script)

Tamás

iWiW privacy para

©   Tamás   |   hwsw iwiw

Azt hiszem, az iWiW nem törli az üzeneteket a szerveréről még azután sem, hogy én explicite töröltem az inboxomból, a levél küldője pedig a saját outboxából. Ez úgy derült ki, hogy ma kaptam két értesítő üzenetet is az iWiW-től, hogy új levelem jött. Eleve a link gyanús volt, mert iwiw.co.uk volt írva, ilyen linkeket pedig akkor küld a rendszer, ha az ember valamely angliai városba van bejelentve az iWiW szerint, én meg ugye onnan már hazajöttem tavaly nyáron. Az igazi vicc azonban az, hogy a levélben küldött linkre való kattintással simán bejött egy olyan üzenet tartalma, amit már elvileg hónapokkal ezelőtt töröltem a postaládámból (és mellesleg még tényleg Angliában tartózkodtam, amikor az üzenetet kaptam)! Az adatkezelési szabályzat és a felhasználási feltételek ránézésre sehol nem említik, hogy az oldal üzemeltetői rögzítik és határozatlan ideig őrzik az üzeneteket.

Azt hiszem, komolyan érik, hogy törlöm a regisztrációmat a francba innen (is), függetlenül attól, hogy nem írtam soha olyat privát üzenetben, amit ne vállalnék el nyilvánosan.

Haszprus

Myvip redesign + iq

©   Haszprus   |   hwsw iwiw

Most nekem is kell írnom erről a fosszar oldalról egy kicsit megint, a SEO miatt, mert visszaestem nemzetközi negyedik helyre a guglin a myvip szóra (harmadikról). (Mefi beelőzött ) A lényeg hogy van új designja. Többet nem is igazán akarok erre a témára pazarolni, bocsika.

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Ja egyébként saját olvasóimnak: a fenti hatalmas kiírás sajnos teljesen indokolható, ezek a szerencsétlenek még így is sorbanállnak meghívókért, szerencsére van pár jellegzetessége az összes meghívókérő kommentnek ami alapján már az én közreműködésem nélkül törlődnek Ja izé, nem is ez a lényeg, hanem hogy ezek a hülyék azt hiszik hogy ez az oldal az iwiw/myvip és regisztrálják magukat és látom a logban hogy keresik az ismerőseiket a blog felhasználói közt. Hihetetlen.

Szerintem valós probléma amit az Idiocracy film dolgoz fel [várólistán - a szerk], nevezetesen hogy az emberi evolúció már nem az értelmi/fizikai/túlélési skilleket részesíti előnyben, hanem a szaporodási skilleket, így 500 év múlva atomhülye lesz mindenki szerény bolygónkon.