life - 2004 május - 22 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Maszatot hiába vihettük tegnap haza, nem lett…

©   Haszprus   |   life maszat
Maszatot hiába vihettük tegnap haza, nem lett jobban. Miután kiszedték belőle a katétert, nem oldódtak meg a problémái, újra csak gyülemlett benne a cucc. Anyám ma 16 körül bevitte dokihoz, 19-ig küzdöttek rajta, aztán most úgy lett megszerelve hogy a hátsóján távozik minden aminek távoznia kell, halmazállapotra való tekintet nélkül.

Továbbra is kérdés hogy vajon mit fog fel ebből ő, és hogy zavarja-e. Problémának érzi-e lelkileg. Ha csak fizikai kellemetlenség, az talán nem gáz.

És hogy vajon mi lesz a végleges megoldás? Reméljük, nem az, ami az Alien sorozat harmadik részének volt az alcíme.

Haszprus

17 körül hazavittük Maszatot a dokitól, de…

©   Haszprus   |   life maszat
17 körül hazavittük Maszatot a dokitól, de nincsenek túl jó híreim. Először is aszonta a doki, hogy benn volt náluk egy másik macska ugyanazon a napon ugyanilyen tünetekkel, de az elpusztult. Ez még nem volna gáz. Csakhogy a miénket hiába vittük haza, mert kiderült, hogy katéter nélkül még most se megy neki a dolog. Nemtom mi lesz, remélem megjavítják.
Haszprus

Kénytelen vagyok leblogolni azt a paranormális…

©   Haszprus   |   élelmezés fáradtság life
Kénytelen vagyok leblogolni azt a paranormális tényt, hogy ma nem voltam mekiben és pizzát se rendeltem. Ettem viszont 3 virslit meg 3 lágytojást. És baromira ízlett.

Megosztom veletek azt is, hogy mint köztudott, kicsit keveset alszom. De rajta vagyok hogy pótoljam. Például ma 15 körül bealudtam a wc-n (ülve).

18 és 21 között viszont újra alváshoz folyamodtam, de kivételesen ágyban! Ez is nagyon jó volt.
Haszprus

Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves…

©   Haszprus   |   life maszat
Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves kandúr. Elvittük ma dokihoz, mert tegnap este óta elég rosszul érzi magát, óbégat meg minden. Sejtettem, hogy valami elég komoly problémája lehet, de sajnos a doki csak 16-kor nyitott. Elvittük, megnézték ultrahanggal, aszonták a húgycsövében van valami homok + egyéb képződmény, megpróbálták kiszívni, nem ment. Aztán a hasán keresztül megkatéterezték és kiszívtak belőle egy tálkába 2 centi vastagon véres vizeletet. Olyan véreset, hogy én azt mondanám rá, hogy az sima vér. Doki saját bevallása szerint mióta a szakmában van, nem találkozott ilyennel.

Elég rossz volt látni ilyen bőrben, nyitott szemekkel, nyitott szájjal, a hátán fekve, altatva, félig megborotválva, körülötte egy jó adag vérrel. Szerencsére a észrevehetően lélegzett, mert különben elég dermesztő látvány lett volna (bár így is az volt).

Otthagytuk, holnap megpróbálkoznak újra a homok eltávolításával, kapott valami oldó cuccot is, aztán ha nem megy akkor műtét. Sajna elég gázos megoldások lesznek, az egyik egy csonkítással jár, a másik pedig azzal, hogy a hátsóján egy új lyukat fúrnak

Nem tudom vajon mit érez, mit fog fel egy macska ebből. Azt gondolom, hogy nem sokat, de lehet hogy tévedek.

Lehetnék optimista, hogy nem lesz szükség a műtétre, de kötve hiszem.

ez egy utólag publikált bejegyzés

Haszprus

Alien Creations vajon mi?

©   Haszprus   |   fotózás life
Felmerült a kérdés hogy mi a halál ez az Alien creations.

Vettem egy lávalámpát. Ennek tartalma viasz, és valami egyéb anyag, valószínűleg víz. A lávalámpa nagyon nagyon lassan melegszik be. Ugye az trivi, hogy a hő hatására kering benn a cucc. Alul van a viasz alapból, felmelegszik, és amikor még nem olyan forró az egész, akkor le is hűl felfelé út közben, vagy esetleg a legtetején lehűl, vagy akármi, a lényeg az, hogy lesz egy adag kihűlt viasz, amivel egy darabig nem történik semmi, amíg újra fel nem melegszik. Ez pokoli hosszú idő. Minden esetre minden egyes lámpa-bekapcsolás utáni 1-2 órában előáll 1-1 ilyen Alien creation kihűlt viaszformákból.

Hát ezt most nem tudom érthetően elmondtam-e, remélem, hogy igen
Haszprus

22-kor értem haza és lejártam a lábamat, de…

©   Haszprus   |   élelmezés life
22-kor értem haza és lejártam a lábamat, de az esti pizza legalább 20 perc alatt itt volt. Amúgy egész nap nem ettem semmit ezen kívül, csak egy sajtos zsömlét, és mégis csak fél pizzát tudtam letolni. Ki érti ezt? Ja és nem is éreztem éhséget. De ez biztos azért volt mert máson járt az eszem.
Haszprus

Day without blog content. Igazából leírhatnám…

©   Haszprus   |   bme life
Day without blog content.

Igazából leírhatnám, de a blogom jelentősége nagyon nullához közeli azon dolgok mellett, amik mostanság történnek velem, így nem érzem hogy energiámból túl nagy részt kéne allokálni a blog számára, mert van jobb időtöltés, elfoglaltság, konkrétan gondolatok, amik kiteszik a napomat.

Jelenleg - és egész délután - egyébként azon filóztam hogy bemenjek-e holnap. Utálok kihagyni órákat, mert nehezen lehet pótolni az ott elhangzottakat emberi segítség hiányában. Konkrétan Analízis, BSZ, és Fizika ami miatt be kéne menni. Az Szglabot átrakattam szerdára*, mert megtehetem. Anal és Fizika között meg amúgy is választanom kéne, mert mióta eldöntöttem hogy én Csatónéhez többet be nem megyek (mert nem bírom), azóta egy időben van az Anal gyakom (by Hári) a Fizika előadással.

Úgy tervezem inkább itthon maradok Anal 2-t tanulni. Bár ahogy tapasztalom, erre roppant nehezen visz rá a lélek. Ma is kihagytam, és egész hétvégén is, meg az az előtti hetekben is. Nem túl jó így. Jelen pillanatban minden esetre úgy gondolom hogy Anal 2 helyett inkább a BSZ-t csinálom meg.

* Update 00:23: szerdai napomon ebből fakadóan 5 órán át fogok olvasgatni az I előtt a napon, vagy hasonló. Ugyanis 12-kor van vége az óráimnak és 17-kor lesz a labor. Haza sztem nem jövök, mer messze van. Ha esni fog, akkor HSZK-ban kockulok majd prog zh-ra, vagy akkor téleg hazajövök Felszerelkezem könyvekkel és tanulok mindenfélét. Prog, BSZ, ezek vannak tervben. Tökjó lesz (és ez rohadtul nem irónia).

Az a szar hogy még meg kell holnap [ma] csinálnom a Digit házit is. Semmi kedvem hozzá. Partíciófinomítás, lépcsős tábla, meg ilyenek. Baromira nem köt le. Tökölős szar.