» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


6 megfelelő bejegyzés.

Balage vizit

©   Haszprus   |   barátok, történelem

Tegnap este amúgy Balage bejelentés nélkül megvizitált, egyszercsak rámköszönt ICQ-n oszt megkérdezte tőlem hogy mér van kivilágítva a szobám. Gondoltam biztos átjött az egyik haverjához és onnan ír, csak előtte megnézte hogy mi a helyzet felém, vagy az öccse tréfálkozik otthonról, vagy akármi, csak azt nem gondoltam hogy itt van a házunk alatt és telóról nyomja az ICQ-t Nem is tudtam hogy ez technikailag lehetséges.

Eldzsaltunk az I épülethez, most volt ott először, és látá hogy az bizony szép. Mondjuk szerintem én is most láttam talán először így éjszakai kivilágításban. Dumáltunk még Rio előtt egy kicsit aztán hazaballagtam, ő meg elment Bahnhofba. Ami egy gáz hely mert még honlapja sincs, vagy ha mégis létezik, akkor DNS error jelenleg.


Tegnapi BSZ magánkonzi projekt meghiúsult, helyette dumáltam egyet mainframe-mel. Mellesleg összefutottam SzZs-vel is, aki elmondta, hogy nem ez az egyetlen projekt ami meghiúsult, hanem pl. a vizsgaidőszakban szervezett (that sounds crazy!) tábor is, merthogy mindenki lemondta, nemcsak én . Emberek, ilyet nem lehet, hogy vizsgaidőszak kellős közepére próbáltok tábort szervezni… Ne szervezzetek vizsgaidőszak kellős közepére tábort, mert felelősségtudó egyetemisták is vannak.


» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.