hwsw - 2012 május - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Alvós app

©   Haszprus   |   fáradtság hwsw life

Iszonyat kipihenetlen vagyok mostanában, és hiába figyelek oda, gyakran álmossággal küzdök. Kipróbáltam egy appot a Play marketből Androidra, amiben különböző zörejeket/hangokat lehet végtelen ciklusba beállítva hallgatni, és beállítható hogy mennyi időn át játssza neked elalvás előtt. Pl. vízcsobogás, légkondi, akármi. Elég komoly probléma, hogy a loopolás nincs rendesen megoldva, hallatszik hogy hol van a hangfájl vége, mert ott akad, ugrik egyet. Ellenben volt egy dorombolós cicahang, ami marhára bejött, és álmodtam is valami macskásat, aztán konkrétan arra ébredtem hogy a macska pofozza az arcomat. Ami önmagában ijesztő volt, viszont végre kipihenten és tökjó kedvvel ébredtem.

Haszprus

HTC One X

©   Haszprus   |   hwsw

Hát ez kurvajó. Pedig hogy oda voltam a HTC Desire-ért... Sajnos utóbbi üzemképtelen állapotba került. Majdnem vettem helyette egy másik Desire-t, de végül úgy döntöttem hogy ha már eltelt másfél év, akkor nézzük meg hogy hol tartunk...

Amik így elsőre: ez egy vadállat, brutális, lezúz, érzed a lóerőt a motorháztető alatt. Tűéles kép, iszonyat felbontás (1280x720 pixeles kijelző ugye), a nagyobb méretből fakadóan könnyebb szövegbevitel, angol nyelven diktálási lehetőség (itt még van mit csavarni vagy a felismerésen vagy az én kiejtésemen vagy mindkettőn), full igényes email és chat felület, facebookon lehidalsz hogy milyen minőségben láthatod a fotókat, a beépített kamera is iszonyat videókat és fotókat csinál... Engem meggyőzött.