film - 2004 szeptember - 11 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Trója

©   Haszprus   |   film
Trója (Troy - 2004). Az első fél órát leszámítva végig rendkívül pörgős, érdekes, rendhagyó akciófilm. Kiváló!

Brad Pitt, Orlando Bloom, Diane Kruger, Julie Christie, Peter O'Toole, Brendan Gleeson, Brian Cox, Eric Bana, Sean Bean

Genre: Action / Drama / War / Adventure / Romance

Tagline: For honor

Plot Outline: An adaptation of Homer's great epic, the film follows the assault on Troy by the united Greek forces and chronicles the fates of the men involved.

User Rating: 7.0/10 (20,993 votes)
Haszprus

Super Size Me

©   Haszprus   |   élelmezés film
Megnéztem a Super Size Me-t és rendeltem egy pizzát. Kb. 3 hónapja nincs mérlegünk, sajnos nem tudom, hol járok, pedig érdekelne. (Mint emlékezetes, januárban azt tapasztaltam, hogy 1-2 hónap alatt felszedtem 8 kilót. Utána rögtön fogyóztam egyet, de nem tudom, hogy azóta hol járok, mert nem hordom azokat a ruháimat, amik felhívták a jelenségre a figyelmemet.)
Haszprus

Én, a robot

©   Haszprus   |   film
Én, a robot (I, Robot - 2004).

Nézzük csak a problémákat.

A film első percében feltűnik egy mennyezeti csillárventilátor, melynek mindössze egy karja van, tök lassan pörög, és ezekből fakadóan értelmetlen konstrukció. Persze ha gyorsan pörögne akkor szétesne feltehetően

A 3D effektek iszonyatosan rosszak, és persze rengeteg van belőlük, többek közt Will Smith autója, egy audi, mely látványosan egyszerűen csak grafika. A legborzalmasabb, amikor autós üldözést tartanak az alagútban, és a kocsi másodpercenként 5x megpördül saját tengelye körül mint valami búgócsiga. Hihető. Ezen a részen a grafika egyébként egy számítógépes játék szintjét sem éri el.

A filmet két részben néztem. Az első szakaszról a fenti véleményt alkottam, majd pár óra kihagyás után a film hátralevő 50 perce maradéktalanul tetszett. Gonosz központi számítógép, meg minden.

Will Smith, Bridget Moynahan, James Cromwell

Genre: Sci-Fi / Thriller / Action

Tagline: What will you do with yours?

Plot Outline: In the year 2035 a techno-phobic cop investigates a crime that may have been perpetrated by a robot, which leads to a larger threat to humanity.

User Rating: 6.9/10 (10,861 votes)
Haszprus

Betörő az albérlőm

©   Haszprus   |   film
Betörő az albérlőm (The Ladykillers - 2004). Kellemes meglepetés volt, igazán szórakoztató film. 100%-ig rekommendált. Tom Hanks, Irma P. Hall, Marlon Wayans

Genre: Comedy / Crime

Tagline: The greatest criminal minds of all time have finally met their match.

Plot Outline: An eccentric, if not charming Southern professor and his crew pose as a band in order to rob a casino, all under the nose of his unsuspecting landlord: a sharp old woman.

User Rating: 6.5/10 (5,186 votes)
Haszprus

Egy makulátlan elme örök ragyogása

©   Haszprus   |   film
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind - 2004). Kissé szokatlan film, szokatlan a kamera kezelése, a színek, stb. A szokatlan helyett mondhatom azt is, hogy roppant kellemetlen. Nem igazán jött be. Az IMDB toplistában olykor találni igen kiábrándító filmeket is, ez egy azok közül, legalábbis számomra.

Jim Carrey, Kate Winslet, Elijah Wood, Mark Ruffalo, Kirsten Dunst

Genre: Comedy / Drama / Romance / Sci-Fi

Tagline: Would you erase me?

Plot Outline: A couple (Jim Carrey and Kate Winslet) undergo a procedure to erase each other from their memories when their relationship turns sour, but it is only through the process of loss that they discover what they had to begin with.

User Rating: 8.6/10 (18,562 votes) top 250: #37
Haszprus

Holnapután

©   Haszprus   |   film
Holnapután (The Day After Tomorrow - 2004). Úgy ültem neki, hogy nagyon gáz lesz, mert mindenki ezt mondja, és az összes kritika is negatív, de talán pont emiatt kellemesen csalódtam. Az első felében valóban remek látvánnyal találkozunk, pörgős, izgalmas, stb, viszont onnantól hogy a fater elindul mentőakcióra, hát, elég gázzá válik a dolog Ezzel együtt az első fele miatt bátran ajánlható.

Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Ian Holm

Genre: Action / Drama / Sci-Fi / Thriller

Tagline: Where will you be?

Plot Outline: A climatologist tries to figure out a way to save the world from abrupt global warming. He must get to his young son in New York, which is being taken over by a new ice age.

User Rating: 6.2/10 (13,074 votes)
Haszprus

A felejtés bére

©   Haszprus   |   film
A felejtés bére (Paycheck - 2003). Egy elektronikai üzletben éppen ez ment DVD-ről, gondoltam jó móka lesz, mert tetszett az alapján, amit láttam, nomeg Uma Thurman neve is megerősített ebben a hitemben. Nomeg a rendező, John Woo. De félrevezettek ezek a dolgok, mert a film gagyi, unalmas, nehezen elviselhető, és "mellesleg" marhaság.

Ben Affleck, Uma Thurman, Aaron Eckhart, Paul Giamatti

Genre: Sci-Fi / Thriller / Action

Tagline: Remember the future.

Plot Outline: What seemed like a breezy idea for an engineer to net him millions of dollars, leaves him on the run for his life and piecing together why he's being chased.

User Rating: 6.0/10 (7,303 votes)
Haszprus

Cool Túra

©   Haszprus   |   film
Cool Túra (Road Trip - 2000). Királyzsír, sokadjára nézem.

Breckin Meyer, Seann William Scott, Paulo Costanzo, DJ Qualls, Tom Green, Amy Smart

Genre: Comedy / Adventure

Tagline: The greatest college tradition of all time.

Plot Outline: Four friends (Meyer, Qualls, Scott, Costanzo) take off on an 1800 mile road trip to retrieve an illicit tape mistakenly mailed to a girl friend.

User Rating: 6.3/10 (13,533 votes)
Haszprus

Diszkópatkányok

©   Haszprus   |   film
Diszkópatkányok (A night at the Roxbury - 1998). Atomsütemény! Most néztem asszem harmadjára az elmúlt 6 évben. 100%-ig ajánlott.

Chris Kattan, Will Ferrell, Molly Shannon, Dan Hedaya, Jennifer Coolidge, Michael Clarke Duncan, Richard Grieco

Genre: Comedy

Tagline: Score!

Plot Summary: Will Ferrell and Chris Kattan play the Roxbury Guys, Steve and Doug Butabi, who want to get into the best club in town...

User Rating: 5.0/10 (4,767 votes)

Haszprus

Jött egy busz

©   Haszprus   |   film
Jött egy busz (Jött egy busz - 2002). Magyar film. Gondoltam érdekes lesz, hát valóban érdekes volt de a furcsa az talán jobb szó. Öt sztori van a filmben, melyek közül az elsőben Michelle Wild is játszik, és az jó. A Cipők: szar. A Negyedóra: érdekes. Táltosember vs. Ikarus: megasux. A 78-as Szent Johannája: ezt már nem bírtam megnézni. Az összekötő-animációk jók. A Porton részletesebb infókat és kritikákat találhattok, de nem túl pozitívak azok sem.
Haszprus

A Megtorló

©   Haszprus   |   film
A Megtorló (The Punisher - 2004). Egyszeri alkalomra simán ajánlható.

A. Russell Andrews, John Travolta, Laura Harring, Rebecca Romijn-Stamos

Genre: Action / Thriller / Crime

Plot Outline: After his wife and family are killed, G-Man Frank Castle (Jane) takes it upon himself to rid America of crime by acting as judge, jury and executioner. Based on the Marvel Comics hero.

User Rating: 6.2/10 (4,305 votes)