film - 2005 március - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Ray, Argo

©   Haszprus   |   film
Ray - 2004. Tegnap néztem meg, kőkeményen ajánlható. Meglehetősen érdekes film, jó "háttérzenével", annak ellenére hogy nem csípem ezt a stílust. A szereplők hihetők voltak, a sztoriban (volt sztori mégpedig nem akármilyen) volt kiért aggódni, ez a film ki tud váltani érzéseket, találunk benne szimpatikus és antipatikus karaktereket is, ahogy annak kell lennie egy jó filmben. Még külön megemlíteném, hogy kevés filmben szoktak jól működni a gyerekkori flashbackek, de itt ezt is jól megoldották, nem unalmasak, nem irrelevánsak, nem puszta időkitöltés a céljuk. A főszerepben Jamie Foxx, komolyan mondom, egyszerűen briliáns alakítással.

Argo - Írpa Attila filmje, nincs róla különösebb mondanivalóm. Időpazarlás.
Haszprus

Légy 2

©   Haszprus   |   film
Megnéztem a Légy 2-t az rtlk-n. Nemtom már mikor néztem utoljára filmet tv-ben, elejétől végéig. Bár ezt sem a legelejétől néztem, mindegy. Gány volt. És lehet hogy be kell üzemeljek valami alvólámpát is miatta

Ezen kívül meggyónom ehelyütt azt is, hogy megnéztem a Benne leszek a tévében c. Hajós András féle műsort. Nos. Furcsa. De nyilván ez a célja. Ugyanakkor, bosszantó hogy a zsűri lelövi a legtöbb produkciót mielőtt még bármi lehetne belőlük. Szintén bosszantó hogy az amúgy zsírszar Vasné Eta által előadott Britney Spears átdolgozást Hajós nem engedte lelőni. Ami viszont khirály volt:

Dance Boys: egyik volt osztálytársam akár tagja is lehetne ennek a formációnak

Rostás Robika Békásról 12 éves rapper. Ez volt az egyetlen produkció ami valamiféle színvonalat tényleg megütött, bár a vége már fájt, de a srác 12 éves, szal még viheti valamire.

Tóth Sanyika Jódlikirály és együttese - No ez is egy mókás produkció volt, kár hogy meglehetősen korán félbeszakították

A többi gáz volt, minden esetre régóta mondogatják hogy minden szemetet el lehet adni és az utóbbi évek reality őrülete (mert ez a műsor valami ilyesmi beütésű) erre kőkemény bizonyítékkal szolgált.

Update 01:43: ránéztem erre a belinkelt site-ra (ld. feljebb), és az elmúlt adások anyagait le lehet tölteni. Konkrétan ajánlanék is négyet közűlük, amiből az első hihetetlen rofl, a második szintén nagyon jó, és a 3-4-et is érdemes lehet…
  1. Balogh Melinda - Õrjöngős - vetkőzős (első adás)
  2. Dicső József - Szájdob fejlesztett változata (második adás)
  3. Kovács Éva - Eszenyi Enikő paródia (második adás)
  4. Sülysápi nyugdíjas Klub - Férfi hastánc (második adás)
Haszprus

Napoleon Dynamite, Mean Girls

©   Haszprus   |   film
Napoleon Dynamite - 2004. Roppant gyenge. Van benne egy-két jó rész, a vége óriási meglepetés, 1 óra után beindul a film, de addig… Persze a vélemények eltérőek, én pl. ajánlás alapján néztem meg.

Genre: Comedy
Tagline: He's out to prove he's got nothing to prove.
Plot Outline: An alienated teen decides to help his new friend win the class presidency in their small town high school, while he must deal with his bizarre family life back home.
User Rating: 7.2/10 (14,279 votes)

Mean Girls - 2004. Ez egy fokkal jobb, de nem az igazi. Egyszer nézhető.

Genre: Comedy / Drama
Tagline: Watch your back.
Plot Outline: Cady Heron (Lohan) is a hit with The Plastics, the A-list girl clique at her new school, until she makes the mistake of falling for Aaron Samuels (Bennett), the ex-boyfriend of alpha Plastic Regina George (McAdams).
User Rating: 6.9/10 (10,460 votes)