élelmezés - 2004 július - 1 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Na holnap-holnapután lesz ilyen délután 18-kor kezdődő IHB [iszunk hányunk belefekszünk] buli, na jó nem, hanem kis társasjáték pardey, a következő népek részvételével: SÍ, IR, SzZs, KK, VG, BZ. Persze jómagam is jelen leszek. Ja és feltehetően ott lesz ZGy is, de VG telefonos listájából kimaradt.

Mivel ma panasz érkezett, hogy átalakult a blogom filmajánlóvá, ezért szorítok helyet a régebben megszokott kontentnek is: ma betoltam 3 sajtburgert a McDonald'sban, egy 1 literes kóla felét, aztán még 4 deci kólát, jártam a nagykörúton, valamint a gettóban, stb. Megtapasztaltam hogy elég meleg van, és hogy a metrópótló volvó buszokon azért hasznos a légkondi.

Holnap elvisszük Maszatot és beolttatjuk jól.

Ma viszont nagy nap van, mert lehet hogy este megejtem a havi fürdést, de még egyelőre hezitálok a dolgon.

Update 21:54: tegnap megkóstoltam a környék egy másik kajáldájának is a gyrosát. Nem jött be. Tök kicsi adag volt. Többféle cuccot raktak bele, de nem olyan jó, mint amit kedd hajnalban burkoltam. Igazából akkor az sem jött be annyira, inkább amolyan semleges cucc volt, és úgy gondoltam, nem folyamodok újabb gyrosért egyhamar, de az azutáni 2 napban megjött hozzá a kedvem.