fotózás - 2005 október - 6 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Sör @ pizza-pazza

©   Haszprus   |   12e 350d barátok buli fotózás

Na, egy kurvajó sörözésen vagyok túl. Kb. minden évben rendezünk valami összejövetelt a pizza-pazzában, legutóbb 2004. október 30-án, azaz pont egy évvel ezelőtt voltunk. Spooky. Node, szerintem mind közül ezen éreztem magam legjobban, istencsászár volt, talán azért is mert még abban sem voltam biztos hogy egyáltalán menjek-e, és kellemesen csalódtam, pláne annak ellenére, hogy valaki pont a parti előtt 2 órával mondta vissza a megjelenést.

Haszprus

SLR RuLeZ

©   Haszprus   |   fotózás
Hehe. Az (D)SLR gyors. Akárkinek adom oda sorozatfelvétel üzemmódban (erről az illető nem tud), gyakorta egy helyett két fotót süt el
Haszprus

Nagymaros-Zebegény

©   Haszprus   |   12e 350d barátok túra

Szóval a mai trip több szempontból sem hozta azt, amit vártam tőle. Nagyon rossz volt az idő (közel végig esett, általában gyéren, de a végén már erősen), és sajnos kevesen is voltunk, a fegyverekről, hadseregről és filmsorozatokról szóló kvázi egésznapos beszélgetési témához pedig outsiderként nem sokat tudtam hozzátenni. Ezzel együtt nem volt rossz, határozottan megismétlendő, nagyobb létszámmal, valami elfogadható időben.

Fenti képek közül 3 db nem az én gépemmel készült (próbáljátok kitalálni hogy vajon melyikek) és néhányat triviálisan nem én készítettem, bár az én gépemmel készült. A nap folyamán általánosan ISO400-1600 között mozgott a skála, sajnos.

Haszprus

Telek, jogsiavató

©   Haszprus   |   fotózás life történelem

A telek. Elég rég vettük. Egy darabig jól elvoltam rajta, aztán meguntam, először a körteformákat, aztán a vizes homokvárakat, végül azt hogy nincs vezetékes víz. Az utóbbi években nem sok időt töltöttem ott, volt pár év szerintem amikor ki se mentem. Idén nem először vagyok kint, és már múltkor is tetszett, ma meg főleg. Anyámmal és apámmal voltam, kellemes idő volt. Csend, és jólevegő - nagyon rég volt már e kettőben részem. Odafelé apám még nem akarta hogy vezessek, visszafelé simán benne volt. És senki se bánta meg. Különösen én.

Baumaxban vettünk előszobába végre valami akasztót.