fotózás - 2004 április - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Megérte felkelni. Először is elmentem a topsecret helyre, azután 8:30-tól 10:00-ig egy remekbeszabott BSZ gyakorlaton vettem részt, idén másodszor. Ugyanis az első nem nyerte el a tetszésemet, és utána átvándoroltam más BSZ gyakvezérhez. Nemtom, lehet hogy hiba volt.

Ezután elslattyogtunk a K épület mellé, mert mainframe valami cseresznyefa-virágot akart fotózni, de mókás módon rögtön le is merült az újratölthető elem a fényképezőgépében. Miközben vándoroltunk a HSZK felé, találkoztam a Most Beautiful Girl Of BME-vel (MBGOBME#1). HSZK-ban gyaktam némi BSZ-t mf utasításainak alárendelve. Úgy néz ki hogy a tavalyi ZH-t elég jól meg tudnám jelenleg írni. Ez a gráfelmélet ilyen lájtos kis téma. Az első ZH-t húzósabb lesz pótolni, a másodikat lehet hogy nem fog kelleni.

Ezen a ponton megemlíteném, hogy tévedtem, és fizikából ZH-k alapján nem kapunk vizsgára megajánlott jegyet. FAKK. Elszomorodtam. Teher, stb.

HSZK-ból I épület felé újabb Most Beautiful Girl Of BME-t láttam (MBGOBME#2).

I épületben pedig volt alkalmam végigülni egy Jóféle Digitet, megin mindent elhibázott amit lehet, és lehurrogta az egyik usert aki szólt neki hogy valamit rosszul írt fel, és fel se fogta hogy rosszul írta fel. A többiek feladták, de én jeleztem újra hogy rosszul írta fel. Megértette. Elismerő pillantásokat fogadhattam.

Nem vittem ma kaját magammal, úgyhogy kénytelen voltam beténferegni a McDonaldsba és elfogyasztani egy Sajtos McRoyal menüt. Nem volt ellenemre. Amúgy is leadtam kilókat, most szedhetek fel újra