hwsw - 2010 - 7 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

HTC Desire

©   Haszprus   |   desire hwsw

Azon gondolkodom, hogy vegyek egy HTC Desire-t. Bár őszintén szólva fasságnak tartom ennyit kiadni egy telefonra.

10:21 megrendeltem, hozzák pár órán belül.

13:48 meghozták.

Haszprus

Sony Vaio VPCW22M1E/W netbook, fehér + Windows 7

©   Haszprus   |   hwsw

Bejött az anyámnak rendelt netbook saját használatra is (szerintem tök hasznos, lehet rajta php-t fejleszteni meg minden - mielőtt valaki megin iphone-t javasolna), annyira, hogy rendeltem is egy ilyet magamnak. 10,1" és 1366 x 768, 1,8 GHz-es procival. Ezek voltak a szempontok. Fehéret választottam.

nov. 11. 02:34 végül fehér helyett kék-ezüst lett.

Haszprus

Samsung 305T Over

©   Haszprus   |   hwsw

Bekrepált másodjára a Samsung 305T monitorom. A Samsung nem tudott 30 napon belül cserealkatrészt küldeni, így közel két hónapnyi szervizben dekkolás után visszaküldtek a boltba ahol vettem (Extreme Digital), hogy csereutalvánnyal kapjak egy zsír új monitort. Miután azonban ők ilyet már nem forgalmaznak, visszaadták az eredeti vételárat.

Ami annyit tesz hogy 2,5 évig ingyen használtam egy 30 colos monitort. Nice.

Azt gondolná az ember, hogy ennyi idő alatt biztos sokkal olcsóbban lehet venni most már újat, de nem, az árak szinte változatlanok maradtak. Elgondolkodtam, hogy vajon vegyek-e másik nagy monitort, és ha igen akkor mekkorát (pl. esélyes versenyző lehetne egy 27 colos 2560 x 1440-es monitor is, tekintve hogy feleannyiba kerül), végül úgy döntöttem hogy veszek, és ha minden jól megy, akkor egy Dell 3008WFP lesz az áldozat, remélem még a napokban (a maga jól megszokott 2560 x 1600-as felbontásával).

szep. 03. 13:55 nem olyan egyszerű a dolog, megrendeltem a 3008WFP-t, és beleírtam, hogy megvétel előtt ellenőrizném hogy nem pixelhibás-e. Felhívtak, hogy hát az nem úgy megy ám, mert nem szeretnének ők pixelhibás monitorral ottmaradni. Erre így gondoltam magamban hogy wtf, én se. De mondom semmi gond, akkor házhoz szállítva kérem, és ugye nyolc napon belül visszaküldhetem a törvény értelmében bármiféle indoklás nélkül. Erre a válaszuk: ez elvileg így van de ők nem fognak ebben nekem segíteni.

Haszprus

Netbook

©   Haszprus   |   hwsw

Vettem anyámnak egy netbookot (Asus Eee PC 1001P-WHI005X White) meg wifi routert (meg net előfizetést), kicsit használtam msn-ezéshez webkamerával, elég fun dolog, pici, jópofa, nagyon kényelmesen hordozható. Mondjuk a nyakam kitörik huzamosabb használattól, de tényleg kényelmes ölben. Gondolkozom egy ilyenen hosszabb utazásokhoz, és ez alatt a napi munkábajárást értem, ha esetleg arra kerülne a sor hogy fél órát buszozzak egyhuzamban.

Haszprus

23"

©   Haszprus   |   hwsw

Legújabb szerzemény: Hanns-G 23" monitor. HZ231DP egész konkrétan. Hogy ez mekkora trágyadomb…

Haszprus

Office 2010

©   Haszprus   |   epam hwsw

Felraktam a cégnél és kúúúrvajóóó

Ötletes megoldás a cégnél, hogy van egy plugin ami kiszedi a céges directoryból, hogy a levél feladója fotón hogy néz ki, és beteszi a levél fejlécéhez. Így legalább tudod hogy kit keress, meg tudod társítani archoz azokat a neveket, akikkel csak távolról dolgozol együtt, de talán láttad már őket csapatépítésen meg ilyesmi. Atom. Na meg legalább láthatod, hogy hogy néz ki a rendszergazdád Oroszországban, és a fotó alapján rájöhetsz hogy ez az a dolog amit igazából nem akartál tudni…

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
vagy pl.
kaptam levelet h lesz egy tréning
van 7 címzett
már megvolt a tréning
mindenkiről van vmi benyomásom
de senkinek nem tudom a nevét
na ez megmutatja...