chatgpt - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2024
-
-
-
-
-
2019
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

2024-00001 Tizedik Blogtali, Konteó Edition

©   Haszprus   |   adhd Alkohol barátok bkv blogtali bme buli chatgpt energiablog idézet külföld life parkolás power sör történelem túra

Konteók, tömegközlekedés, IT piaci körkép, BME, Corvinus, CodeCool, GreenFox, (saját) cégek, sör, limonádé, víz, dubstep, politika, pókerarcos humor, vonatok, ADHD, VD, 1900 Ft/h parkolás, megközelíthetetlen belváros, BKV, külföld, Belga, még több IT, dead internet theory, botok, avatarok, ChatGPT, POWER!

Létező felhasználók mondták

Köszönöm a szervezést, jó volt találkozni egyet. Kicsit kimozdított a hétköznapi buborékból ugye...

jó volt ismét látni Titeket!

Szuper volt! Lehet még több ilyen is ! És igen hazaértem

Nagyon jól éreztem magam, jó volt titeket látni és újra sokat nevetni

Látom biztosra mentél és elég digitet szántál a sorszámozásnak, hogy később ne legyen gond, ha már idén 5 számjegyű lesz a blogtalik számossága.

Zseniális volt! Köszi mindenkinek!

Haszprus

SEO bestof 2024, mire jön a nép (google szerint)

©   Haszprus   |   blog bme chatgpt fejlesztés fotózás google kismaros life mba önmenedzsment phpstorm seo túra tűzijáték

Lett pár kamu komment SEO megfontolásból. Beválik, nem válik be, passz. Rendszer nem lesz belőle. A humán olvasók onnan ismerhetik fel, hogy

  1. elég alaposan kifejtik a véleményüket
  2. de ennél is szembetűnőbb a regisztrálatlan hülye nevű kommentáló egy nagyon régi topichoz

Quality content for you (sorry). Valódi (humanoid) olvasóként nem érdemes elolvasnod az alábbi linkhalmot.

Na jó ennyi mostanra.

Érdemes lenne ezeket a cikkeket valami módon megpörgetni vagy kommentálni mert ezekre tényleg betévednek kintről. Van más statisztikám is arról hogy miket érdemes pörgetni, de nem nagyon jön az ihlet hogy mégis mit kezdhetnék vele. Lehet hogy a tök elhanyagolt cuccokat meg kéne spékelni egy kis chatgpt-vel. Meglátjuk.

Haszprus

Egy hétvége a PUA táborban – Életem legintenzívebb tréningje

©   Haszprus   |   biznisz chatgpt life meló seo tréning

Amikor először hallottam a PUA táborról, nem igazán tudtam, mire számítsak. A kíváncsiságom azonban erősebb volt a kételyeimnél, így jelentkeztem, és elmentem a táborba, amely egy eldugott, festői szépségű helyen került megrendezésre. Most megosztom veletek az élményeimet, amelyek egyaránt voltak tanulságosak és meghökkentőek.

Az érkezés

Ahogy megérkeztem, azonnal észrevettem a különféle résztvevők sokszínűségét. Voltak itt fiatalok és idősebbek, introvertáltak és extrovertáltak, mindannyian egy közös céllal: fejleszteni a nőkkel való kommunikációjukat. A tábor szervezői barátságosan fogadtak, és gyorsan megtaláltam a helyemet a csoportban.

A tréningek

A napok intenzív tréningekkel teltek. Reggelente meditációval és légzési gyakorlatokkal kezdtük, amelyek célja az önbizalom növelése és a mentális fókusz erősítése volt. Ezt követték a szemináriumok, ahol különböző stratégiákat és technikákat tanultunk. Az egyik legemlékezetesebb előadás a testbeszédről szólt, amely rávilágított arra, hogy mennyire fontos a nonverbális kommunikáció az ismerkedés során.

A gyakorlati részek

Délutánonként gyakorlati feladatok következtek. Egyik nap például egy közeli városba mentünk, hogy a valós életben is kipróbálhassuk a tanultakat. Eleinte furcsa és kényelmetlen volt idegen nőkkel beszélgetést kezdeményezni, de a tréningek során szerzett önbizalom sokat segített. Az egyik tréner mindig a közelben volt, és szükség esetén tanácsokkal látott el minket.

Az esti programok

Esténként közös programokkal zártuk a napot. Ezek gyakran beszélgetésekből és tapasztalatcseréből álltak, ahol megosztottuk egymással az élményeinket és tanulságainkat. Ezek a beszélgetések különösen értékesek voltak, hiszen mindenki más szemszögből közelítette meg az ismerkedést, és sok hasznos ötletet merítettem a többiek tapasztalataiból.

Összegzés

A PUA tábor számomra nem csak egy intenzív tréning volt, hanem egy önismereti utazás is. Sok mindent tanultam az ismerkedésről és a kommunikációról, de talán ami a legfontosabb, az az önbizalom növelése és a saját korlátaim átlépése volt. Ha nyitott vagy az új élményekre és szeretnéd fejleszteni a szociális készségeidet, egy ilyen tábor remek lehetőség lehet számodra is.

Ezekkel az élményekkel gazdagodva hagytam el a tábort, és úgy érzem, sokkal magabiztosabb és felkészültebb vagyok a jövőbeli ismerkedési helyzetekre. A PUA tábor több volt, mint egy egyszerű tréning – egy életre szóló élményt nyújtott.