barátok - 2005 augusztus - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Copacabana beach + Szexkorona 2005

©   Haszprus   |   350d adult fotózás

(ISO 1600, kézből - 1/13s, f3,5)

Update 05:06: ez is volt (a következő néhány pixelen 18+ content következik, tekinteted alább helyezésével elismered hogy 18 éves elmúltál. A képek felrakásával kapcsolatban pozitív és negatív véleményt egyaránt meghallgatok, mind a hozzászólásokban, mind privátban, mindpedig a szavazógépen):

(ISO 1600, kézből, általában 1/100s, f5,6, beépített vaku + helyi reflektorok, többnyire 70*1,6 - 125*1,6 mm. Mindegyik kép zajszűrt, vágatlan, kétszeresen unsharp maskolt.)

Meg ott voltak még ilyenek hogy győzike, rokkerzsolti, szigetiferenc, mayagold, kovi, meg mittomén, róluk lusta voltam képeket felrakni (meg minek). Nem maradt meg bennem a fenti hölgyek neve de tekintve hogy ismert p0ndrósok - állítólag - így ha valaki vágja a (művész)nevüket, bedobhatná az infót a közösbe.

A meghívásért & vip részlegért thx 2 WiZARD, akinek a fotóit majd a mellesleg programmagazinon csekkolhatjátok az eventről, ha vkit érdekel ilyesmi (a látogatottsági adatok alapján akadnak ilyen emberek).

Még gondolkodom kimenjek-e a mai légibemutatóra.

Haszprus

Csobánka-túra

©   Haszprus   |   12e 350d barátok fotózás túra
Múlt hét kedden kezdtem szervezni egy túrát vagy strandot a mai napra. Akkor még nem lehetett tudni, hogy milyen idő lesz. Végül túraidő lett 9-25 fok között, elvileg záporral, gyakorlatilag anélkül

Sajna sokan nem értek rá előzetes egyeztetések ellenére, úgyhogy csökkentett létszámmal (Gabi, Zsófi, ScoobyZoli, Haszprus), de szerencsére megtartottuk a túrát Csobánkára. Vagy Csobánkáról, ahogy tetszik. Királyság.

Haszprus

Sh*t

©   Haszprus   |   barátok life
Egészen örülnék az ausztriai 3 napos rafting-meghívásomnak ha nem pont akkor lenne kreszvizsgám, amit nem halasztok, meg egy eü tanfolyam is. Argh.