life - 2006 március - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Maszat hírek

©   Haszprus   |   life

Maszatot ismét elvittük dokihoz, koradélutánig hatszor hányt, elaltatták (nem átvitt értelemben), bekatéterezték, holnap reggel megint visszük. Ma este betettem az ágyára, de mint valami részeg, lefordult/leesett róla. Ez ma a második dolog, ami vicces és szomorú volt egyszerre. Anno mondták, hogy ilyesmi előfordulhat még, vannak macsekok akiknél ez előjön néha. Egyébként jódarabig totál kómában volt, pislogással is spórolt, aztán most már kezd járkálni picit, 1-1 métert, de azt is úgy, mintha alaposan felöntött volna garatra.

Haszprus

Kondorosi

©   Haszprus   |   life úszás

Voltam a Kondorosi uszodában. Azonban a projektet halasztottam, mert nem tetszett az embertömeg közt szórványosan előbukkanó vízfelszín. A pénztáros infója szerint a déli órákban vannak a legkevesebben, ami nálam hétfőn meg is felel. A probléma az, hogy 800 Ft egy kib*szott 3 órás belépő. 800 forint. 3 óra. Amiből kb. 1-et lennék bent. 800. Igaz hogy ez kevesebb, mint egy menü a McDonald's-ban, de az egy menü a McDonald's-ban, ez meg csak egy jegy a kondorosiba, ráadásul egy csomót kell utazni is (bkv-val!).

Nemtom mi legyen. Jövő hétfőn 10:30 körül újabb próbát teszek náluk. Vagy veszek egy bérletet a MAFC-ba. Vagy nem tudom. Minden nyomorult uszoda roskadásig van tömve úszókkal, bakter. A MAFC gondnoka vagy nemtomkije nem kertelt, kerek-perec megmondta hogy állandóan marha sokan vannak bent.

Magyarországnak új uszoda kell. Budapestnek új uszoda kell. Ha rám szavaztok, beüzemeljük az üvegsünt az I épület mellett, és persze 100 mbit für alles.

Haszprus

These are a few of my favorite things

©   Haszprus   |   life

Oakley Flak Low 50%-osan leértékelve. Fincsi. Vettem egy Arena úszószemüveget is, egyelőre jónak tűnik, bár bevetésen még nem voltam vele (de ami késik, nem múlik), és megkaptam a KDO-t is erre a félévre. Thank God. Most már csak a kondibelépő hiányzik mellőle.

Előre egy egészségesebb életért.

Girls in white dresses with blue satin sashes
Snowflakes that stay on my nose and eyelashes
Silver white winters that melt into springs
These are a few of my favorite things

Route aggregation and increasing payload
Multiway peering and `net-friendly C Code
Boxes that filter on source-routed pings
These are a few of my fav'rite `Net things

When my link's toast
When the SPAM grows
When my thruput hits ground
i simply remember my fav'rite `Net things
and then i don't feeeel sooo down

XD