life - 2007 április - 2 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Időugrás és egyéb paranormális tevékenységek

©   Haszprus   |   life

Először a tükör előtt furcsálltam hogy milyen borostás vagyok, nem is figyeltem eddig hogy reggelről estére ekkorát változik az ábrázatom. Aztán az lett fura hogy mindenki a tegnapi buliról beszél a levlistán, de még nem tudtam hogy mi a hézag. Később megnéztem a naptárban, és rájöttem hogy már nem péntek van. Extremely weirdo! Hova tűnt 24 óra? Tutira elraboltak az ufók!

Ez viszont azt jelenti hogy már szombat van, amiből egyenesen következik hogy holnapután meg hétfő

Haszprus

Engem is beszív a dzsungel (Boneco 7131)

©   Haszprus   |   life

Mióta itt lakunk, folyamatosan küzdök azzal a problémával, hogy száraz a levegő, gyakorlatilag napi szinten égett a szemem, ami a folyamatos hunyorgás és pislogás, fáradtságérzet miatt elég negatívan befolyásolta pl. a tanulást (az hogy a gép előtt hunyorgok, nem ennyire érdekes). Egy 70% relatív páratartalmú lakásból jöttem egy olyan helyre, ahol 55 körül van, extrém esetekben 50 alatt, de 60 fölött fűtési szezonban sosem. Ezt a problémát orvosolja mostantól egy Boneco 7131-es hideg párásító. (SEO)

3 óra működés után 58%-ot felnyomott 77%-ra, ami elég szép teljesítmény. Lehet hogy még durvább dzsungelkörülményeket is tudott volna teremteni, de kopoltyú hiányában ezt nem akartam kipróbálni, 77%-ban már elég kellemetlen volt a lélegzés