fejlesztés - 2005 május - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Régi postok is kommentelhetők

©   Haszprus   |   fejlesztés haszprus idézet rss

Kicsit régi a post, de azért beszólok

Aewyn)

Nos, mivel van itt friss témák a menüben, sőt, még komment rss feed is, ezért a Haszprus überblogon nem okoz problémát, ha valaki régi bejegyzéshez kommentel. Sőt. Bátran, tessék csak! Nem vész kárba, mivel mindenki rá fog találni.

Update 03:32: a régi kontent is kontent, úgyhogy mostantól a menüben mindig látható lesz 5 darab random link régebbi, de csakis kommentált bejegyzésre. Érdekes visszaolvasgatni a régi dolgokat. Persze ez az én blogom, én életem, én dolgaim, szóval lehet hogy azért Például így jutottam most az izomsorvadásos, sültcsirkés lapra.

Haszprus

Blog 2.1 - regisztrálatlan kommentelés

©   Haszprus   |   blog fejlesztés történelem version history
A blogon tegnaptól lehet regisztráció nélkül is hozzászólni az egyes bejegyzéseimhez, illetve ha nem vagy bejelentkezve, de regisztrált vagy, a kommentbox alatt rögtön meg is adhatod a belépési adataidat, így a komment a nevedre kerül és be is lépsz. A regisztrált júzerek nevei ofkorsz védve vannak a regisztrálatlan felhasználás elől.
Haszprus

A Haszprus überblog új ruhája

©   Haszprus   |   fejlesztés
Különben készül a Haszprus überblog Firefoxra kihegyezett új designja (értsd ez alatt: már használ egy feature-t ami IE-ben nincs). Az más kérdés, hogy mikor fejezem be. Valszeg soká, senki ne számítson rá mostanában. A design erősen hajaz a priv naplóméra.

Félreértések elkerülése végett az oldal tökéletesen használható IE-ben is, bug nem jelentkezik. Konkrétan egy átlátszó png használatáról van szó.

A cucc tableless, gondolom van aki erre élvez, szal azér mondom
Haszprus

RSS feed for ya

©   Haszprus   |   fejlesztés rss
No kreáltam RSS 2.0 szabványnak megfelelő feedet azoknak, akik intravénásan akarják az überblogot magukévá tenni.

Update 23:06: legyen a kommenteknek rss feed? úgy gondoltam hogy itt a jobb oldali menüben levő friss témák részt benyomnám rss-be, használhatóbbnak ítélem meg, mint azt hogy felsorolom a legújabb kommenteket. Bár az is egy megoldás, de én nem szeretem (mert a legtöbb komment értelmezhetetlen a szövegkörnyezet nélkül, arra meg nem emléxem fejből). Hogy vagytok ezzel?

Haszprus

XML, XSL phase 2

©   Haszprus   |   fejlesztés történelem
Tovább fejlesztettem az offline naplóm xml/xsl megoldásait, megtanultam egy-két dolgot, és aszondom, kúúrvajó ez a nyelv! Jeah!

Végre tudok php/mysql szerver nélkül a saját gépemen dinamikus tartalmakat létrehozni, ahol nem kell a tartalomszerkesztéshez egy rakás html kódot írogatni, illetve a lap több részét frissíteni ahhoz, hogy mindenütt up-to-date legyen a cucc. Pl. linkes tartalomjegyzék automatikusan a lap tetején, meg hasonlók.