történelem - 2008 május - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Vége a szorgalmi időszaknak

©   Haszprus   |   bme mátrix történelem

Vége az első olyan szorgalmi időszaknak, ami mellett melóztam (nem keveset), ráadásul 40 kredit megszerzését tűztem ki célul. Az egyenleg: minden számonkérést pótlás nélkül teljesítettem (kb. 17 számonkérésről beszélünk házik, zh-k, és szóbeli prezentációk formájában). Ezidáig. Meglátjuk a folytatást, a durvulás (vizsgaidőszak, brutális vizsgákkal) igazából most jön.

Öt vizsgám lesz, időrendben: objektum-orientált fejlesztés, kódelmélet, grafika, szoftverminőség és menedzsment, rendszerintegráció. Ezek közül az első kettővel idén még nem foglalkoztam, tekintve hogy vizsgakurzusok.

Mint már írtam, az elmúlt hetekben szabadságot vettem ki, ez így utólag nagyon jó döntésnek bizonyult, enélkül minden valószínűség szerint sokminden teljesíthetetlen lett volna, márpedig most már érzem hogy nem csúszhatok semmivel, ezek a tárgyaim már közvetlenül befolyásolják a diplomaszerzésem időpontját, és ezáltal a következő 1 évemet gyakorlatilag minden tekintetben.

Haszprus

I love this company again

©   Haszprus   |   energiablog i love this company mátrix

I'm back!

Voltam hajnalban kondiban*, atomkeményen hasznosítottam a mobil fényképezőmet, jó az idő, süt a nap, jól haladok a bme-vel, finom a subway szendvics, jól érzem magam a bőrömben, a munkahelyen mindenki jófej, és beszerezték nekem a TripleHead2Go-t (erre lehet rákötni 3 monitort, kb. 70e Ft)

Tökjó ez a nap.

Kivéve a reggeli Kármános ordítozós őrt, mert annak bizony a kurva anyját.

* A héten így kedd reggel már 3 sportnál tartok.

Update 13:36: kúúrvajó kedvem van!