történelem - 2009 - 15 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Vera

©   Haszprus   |   első over

Volt egy randim ma Verával. Első randi, csók, gyönyörű a csaj, el vagyok ájulva. Holnap - hétfőn - tali, kedden is remélhetőleg, aztán szerdán egész nap ráér.

nov. 05. 18:06

nov. 09. 17:32 Vera over, FYI

Haszprus

Grafika donez

©   Haszprus   |   bme történelem
DONEZ

Leraktam az utolsó tárgyamat is a BME-n. Enyém lett a mai legjobb vizsga amúgy. Szeptembertől diplomaterv.

Köszönöm a támogatást azoknak akik támogattak. You know who you are.

aug. 28. 06:14 különösképpen köszönöm Ritának, aki nem kevés győzködés árán bírt rávenni, hogy tanuljak már rá.

Haszprus

Jeah :)

©   Haszprus   |   energiablog mátrix

Kurvajó volt bejönni ma reggel a munkahelyre. Mondjuk eleve nagyon jól indult a napom, utána jó zene ment a fülemben, de ráadásul amikor beértem, légkondicionált iroda fogadott kényelmes székkel, állítható magasságú karfával, mi kell még…

10:11 sztem be kéne vezetni hogy az irodában nincs telefonálás. Nem gondolom hogy egy ember telefonja miatt megérné másik 10-et hátráltatni a munkában.

Haszprus

Félelem és reszketés Pomázon

©   Haszprus   |   barátok buli fotózás történelem túlélés túra w170

Bejegyzés az éjszakai túráról ahol a társaságot órákra csapdába ejtette egy féltonnás szörnyvaddisznó… hárman órákra egy fa tetején rekedtek… majdnem betörtünk egy házba menedékért…

JÖN

JÖN

JÖN

11:57 Megérkeztek az első képek a SZÖRNYRŐL!

IRCQuote fight! In the ring:

(Privacy power) volt rendesen fáramászás meg minden?
és ez a vaddisznó teljesen hülye? odajön a tűzhöz, meg az emberekhez, és marad 3 órán át?
Haszprus
igen
volt
(Privacy power) most kezdem nem sajnálni, hogy nem mentem
kemény

Elég jó volt egyébként, és az tuti hogy az eddigi legextrémebb élmény. Eleve az út elején elkezdett esni az eső (kaptam kabátot!), plusz rájöttem hogy csak épp lámpát felejtettem el hozni (viszont azt is kaptam, thx ), aztán ez a vaddisznó ami megtámadott minket…

Vittem egy liter csokilikőrt (Campona márka rox!) amit össznépileg megköszönt a társaság Nem is gondoltam volna. Dehát finom, ez van, nem lehet mit tenni.

júl. 03. 03:07 more pix…

Haszprus

Sör, Mf, Judit

©   Haszprus   |   barátok buli energiablog

Reggel összefutottam Zével a villamoson, dumáltunk egy fél körutat. Tali meg majd valamikor.

Judit délben megkérdezte jövök-e kajálni, miközben ezer éve ostromlom már a témával. De inkább a céges kaját választottam. És nem tudom mi történt, de valahogy a cégben is tökjó hangulat kerekedett.

Délután fejlesztettünk a céges libraryn (PCC) extreme programming módszertannal, az is atomfasza volt. Kéne is egy fotó ahogy ketten lesik a monitoromat.

Aztán bejött VDavidtól egy kérdés, hogy jövök-e éjszakai túrázni Pomázra szalonnát sütni stb, holnap hajnal 5-ig. Nanáhogy.

ScoobyZoli hívott ZP-be Sub Bass Monster meg egyéb koncertekre, de asszem necces, ütközik a blogtalival. Majd Belgára.

Délután még egy tali esedékes Mf-fel, aztán túra, aztán talán sleep opcionálisan, meló, tali, stb, kurvajó. Megy a pörgés mint varázsló f***n a n**** k****.

Haszprus

Haszprus PHP Framework prezentáció

©   Haszprus   |   bme energiablog fejlesztés

14:01 Még bent vagyok. Kérdezi a főarc a prezentációm után, hogy és ebből mi működik? - mondom minden amit elmondtam, az működik, és ennél még sokkal több is. Le volt nyűgözve Külön örült, hogy éles rendszer alá is be fogom tolni a nyáron. (Person #1)

15:12 Rendben volt, az első három srác után nagyon jó előadást tartottál. (Person #2)

16:03 Orulok, hogy sikered volt, a fiuk is mondtak, hogy eros volt az anyagod. Gratulalok! (Person #3)

Haszprus

Snowboardozás Ramsauban

©   Haszprus   |   350d ausztria energiablog fotózás i love this company külföld mátrix snowboard történelem túra w170

Snowboardoztunk péntek reggeltől vasárnap estig Ramsauban Erikával, a céggel (thx ), meg egy saját sí- és snowboard-oktatóval, összesen 11-en. Kurvajó volt, péntek reggel indultunk Péterrel (ügyvez) és Balázzsal (haverja), délutánra megérkeztünk, kaja, pihi, másnap reggel indultunk a pályára, tanulórész, csakhamar bedurrantak az izmaim és elég keményen szívás is állandóan fel le csatolgatni a deszkára a bakancsot. Úgyhogy a napsütésnek köszönhetően kidőltünk a hóba egy kis pihire, a magam részéről úgy éreztem mintha tengerparton nyaralnánk, még a sülő bőr kellemes illata sem hiányzott. Mondjuk ez látszik is a képeken, elég keményen leégtem estére. Páran elmentünk még egy éjszakai szánkózásra, ahova ugyan alig találtunk oda, de végül a kb. félórás majdnem nonstop csúszás (értsd: iszonyat hosszú, kivilágított szerpentines szánkópálya a hegyoldalban, amin még versenyeztünk is) azt hiszem abszolút felejthetetlen élménnyel szolgált. Főleg a végén amikor belecsapódtunk egy hófalba. Erről sajnos nincsenek képek, amúgy videó kéne, mert iszonyat jó móka volt, meg sebességérzet néhol elég keményen, főleg ahol a pálya hullámai a levegőbe dobtak minket.

Vasárnapra már elég keményen fájt mindenünk a folyamatos esésektől, de azért pár jót is sikerült csúszni, főleg Erikának már elég jól ment. A magam részéről meg úgy gondolom, hogy ha még egy napot maradtunk volna, akkor én is egész jól belerázódtam volna. Talán legközelebb.